SANZ
Exposició itinerant ensemble

11-02-2014 Ensemble


Jordi Sanz presenta la nova col·lecció de dibuixos "ensemble" que forma part d'una exposició itinerant. Pots veure'n una mostra aquí.

Transabadell

04-02-2014 Quadre corporatiu "Transabadell"


Sanz augmenta la recent col·lecció de quadres corporatius. L'empresa operadora global de paqueteria industrial Transabadell adquireix una obra de Sanz inspirada amb els elements del logotip de la companyia.

Mercat solidari d'art de L'Ametlla del Vallès

28-11-2013 Donació pel Mercat Solidari de L'Ametlla del Vallès


Jordi Sanz dona una de les seves obres, "fissura#07" de 193cm x 28cm, perque sigui venuda al Mercat Solidari d'Art de L'Ametlla del Vallès. Els ingressos obtinguts en el Mercat seràn donats íntegrament a la casa d'acollida de Càritas Amics del Xiprer.

Fira de dibuix i pintura de Girona

1-11-2013 Participació a la 48ª Fira de dibuix i pintura de Girona


La llibreria Les Voltes organitza des de fa més de 45 anys la Fira de dibuix i pintura que se celebra el dia 1 de novembre, diada de Tot Sants, coincidint amb les fires i festes de Girona, als carrers del centre de la ciutat: Pl. de l’Ajuntament, Pujada Pont de Pedra, Pont de Pedra, Rambla Llibertat, Rambla Jacint Verdaguer, Plaça Catalunya. És una fira amb molt de ressò a tot Catalunya, Catalunya Nord i Madrid, amb més de 280 artistes participants.

sanz

31-10-2013 Inauguració del lloc web jordisanz.net


La nova web jordisanz.net serveix per donar a coneixer l'obra del pintor Jordi Sanz. La galeria virtual fa un repàs a les seves principals col·leccions i a part d'exposar les obres adquirides per col·leccionistes privats, permet contactar per adquirir un quadre en concret. L'apartat de notícies informa de les exposicions o temes d'actualitat del pintor. La web utilitza les noves tecnologies html5 i és compatible tan amb ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils.

Indie Cat Sound

18-10-2013 Presentació del quadre corporatiu "Indie Cat Sound"


Jordi Sanz presenta el quadre dedicat a l'equip de producció musical Indie Cat Sound. Aquesta obra forma part d'una nova línia de creació dedicada a la imatge corporativa de les empreses interessades en l'art.

Restaurant La Plaça Vella

31-10-2013 Mostra a "La Plaça Vella" de L'Ametlla del Vallès


El restaurant "La Plaça Bella" de L'Ametlla del Vallès inicia una mostra d'algunes obres de Jordi Sanz. El local està situat al número 1 de la Plaça Vella de L'Ametlla del Vallès. Més informació al telèfon 93 843 17 94 o al email grau.laura@hotmail.com.

Mercat benèfic

13-06-2013 Donació d'una obra a finalitats benèfiques


Un grup de persones de L'Ametlla del Vallès va tenir la iniciativa d'organitzar un mercat benèfic per recaptar fons per l'associació Amics del Xiprer i Càritas. Jordi Sanz va donar una de les seves obres per la causa.